Κρεβάτια 

Στη Lifetime θα βρείτε παιδικα κρεβατια για κορίτσια και αγόρια με μοναδικό design και ασυναγώνιστη ποιότητα. Όλα τα κρεβάτια της Lifetime καλύπτουν όλες τις ανάγκες για παιδιά από τη βρεφική τους ηλικία μέχρι την εφηβεία και τα πρώτα νεανικά τους χρόνια. Παρέχουν ευκολίες και προσαρμογές ανάλογα με την ηλικία, το μέγεθος και το ενδιαφέρον του παιδιού σας. Το απόλυτο παιδικο κρεβατι θα το βρείτε στη Lifetime!

Εμφάνιση 1 - 25 από 25 προιόντα
 • Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα ; Αυτό το εξαιρετικά μοντέρνο κρεβάτι LIMITED EDITION, "Play, Learn & Sleep", έρχεται σε λευκό λακαρισμένο φινίρισμα με ωραία σημύδα στα μπροστινά μέρη και βασίζεται στο φανταστικό σύστημα κλίνης LIFETIME. Υπέροχο και ασφαλής μπροστινό μέρος με μαυροπίνακα, σούπερ τσουλίθρα,σκάλα και σχοινί είναι όλα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ! Και...
 • Αυτό το ψηλό κρεβάτι είναι έτοιμο για διασκέδαση. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα από τα ανεξάρτητα, με ρυθμιζόμενο ύψος γραφεία μας κάτω από αυτό, ή ακόμα και να έχετε μια ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας κάτω από το κρεβάτι. Η ευθεία σκάλα θα σας εξοικονομήσει επίσης χώρο. Εκτός από το χρώμα του κρεβατιού, μπορείτε να επιλέξετε και το χρώμα του πλαινού μέρους...
 • Ένα ωραίο κρεβάτι με πολλές ευκαιρίες για λειτουργικότητα και παιχνίδι. Αυτό το ύψος είναι ιδανικό για αυτές τις ευκαιρίες. Συνδυάστε το με ωραία κουρτίνα παιχνιδιού, ή χρησιμοποιήστε το χώρο για να βάλετε κάποια αποθήκη κάτω από το κρεβάτι.Η ίσια σκαάλα πιάνει λιγότερο χώρο, η επικλινής είναι πιο εύκολη στη χρήση, η απόφαση είναι δική σας!
 • Παίξτε και διασκεδάστε! Αυτό το ημίψηλο κρεβάτι σας δίνει τις δυνατότητες. Κρεμάστε 1 από τις κουρτίνες παιχνιδιού κάτω από το κρεβάτι ή βάλτε τη τσουλίθρα (κωδ. 172) στο κρεβάτι, και η διασκέδαση μπορεί να ξεκινήσει! Εάν το παιδί σας φτάσει στην ηλικία, όπου θα χρειάζεται ένα μέρος για να διαβάσει, αυτό το κρεβάτι ταιριάζει απόλυτα για να συνεχίσετε τις...
 • Αυτό το υπέροχο κρεβάτι είναι λίγο ψηλότερο από το βασικό μας παιδικό κρεβάτι. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα πρακτικό ντουλάπι κάτω από το κρεβάτι με πολλές δυνατότητες αποθήκευσης. Το δωμάτιό σας δεν ήταν ποτέ τόσο καθαρό! Οι πόρτες και το μπροστινό μέρος του συρταριού μπορούν να επιλεγούν σε διάφορα μοντέρνα χρώματα, ώστε να μπορείτε...
 • Μερικές φορές χρειάζεται μόνο ένα δωμάτιο για όλα αυτά. Το τέλειο κρεβάτι για αποθήκευση, ύπνο και άνεση. Όταν το παιδί σας είναι λίγο μεγαλύτερο και χρειάζεται περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ή να έχει συντροφιά με φίλους, αυτό το κρεβάτι καμπίνας έχει μεγάλο ύψος. Για τον χρησιμοποιήσιμο χώρο κάτω από αυτό το κρεβάτι προσφέρουμε 2 επιλογές. 1: Έπιπλο με 2...
 • Πολλά διασκέδαση σε αυτή τη κουκέτα. Αν νομίζετε ότι το κρεβάτι είναι πολύ απλό, προσθέστε ένα έγχρωμο ή ένα από τα θέματικά πλαίσια μας .
 • Το κρεβάτι για ένα MIA ΖΩΗ! Αυτό το κρεβάτι θα καθοδηγήσει το παιδί σας μέσα από την παιδική του ηλικία. Ξεκινήστε χαμηλά στο έδαφος, με εύκολη είσοδο και προστατευτικό κάλυμμα, έτσι ώστε το παιδί σας να έχει ένα ασφαλές μέρος για να παίξει και να κοιμηθεί. Εάν το παιδί σας μεγαλώσει, ανοικοδομήστε το κρεβάτι, με τα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται, σε 1...
 • Αυτό το εκπληκτικό κρεβάτι, Hangout, γίνεται σαν κουκέτα. Το παραπάνω κρεβάτι είναι επίσης εφοδιασμένο με τάβλες, ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε 2 σε αυτό το μοντέρνο κρεβάτι. Φτάνετε στο πάνω κρεβάτι με την εξωτερική σκάλα, τοποθετημένη στο άκρο κεφαλής / ποδιού του κρεβατιού.Ας ξεκινήσει η διασκέδαση!
 • Το πρώτο του σπίτι! Αυτό το υπέροχο και συναρπαστικό κρεβάτι περιπέτειας αποτελεί εγγύηση για πολλή διασκέδαση. Κάτω από το κρεβάτι σας θα βρείτε μια εξαιρετική συναρπαστική καλύβα για να παίξετε μέσα, και στην κορυφή του κρεβατιού κάναμε ένα κρεβάτι όπου μπορείτε να κοιμηθείτε κάτω από τη δική σας στέγη!
 • Αυτό το "οικογενειακό" κρεβάτι θα σας λύσει τα χέρια αν δεν έχετε πολύ χώρο. Στο κάτω μέρος θα έχετε ένα κρεβάτι πλάτους 140 εκατοστών, και πάνω ένα κανονικό μεγέθους κρεβάτι. Υπάρχει επ΄σιης η δυνατότητα να αλλάξετε το μπροστινό πλαίσιο του κρεβατιού έτσι ώστε να το κάνετε πραγματικά μοναδικό!
 • Ο όμορφος μινιμαλιστικός σχεδιασμός κάνει το κρεβάτι Junior να ταιριάζει σε κάθε σπίτι. Είναι εύκολο να επιπλώσει το δωμάτιο και να το φανεί φανταστικό.
 • Αυτό το βασικό κρεβάτι χρησιμοποιείται σε όλα τα κρεβάτια που μπορείτε να επιλέξετε από το σύστημα κρεβατιών μας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να συνεχίσετε με το ίδιο κρεβάτι. Απλά ξεκινήστε με το βασικό κρεβάτι και αλλάξτε το στις ανάγκες του παιδιού σας όταν μεγαλώσει. Αυτό είναι το κρεβάτι που θα χρησιμοποιήσετε για ΜΙΑ ΖΩΗ. 
 • Αυτό το μοντέρνο παιδικό κρεβάτι, που βασίζεται στο σύστημα κρεβατιού 4 σε 1, με μια κατασκευή οροφής, όπου μπορεί να κρεμαστεί μια στέγη από ύφασμα. Αυτό το κρεβάτι 4-σε-1 μπορεί να τοποθετηθεί με 4 τρόπους, έτσι ώστε το κρεβάτι να μεγαλώνει με το παιδί σας, από το νήπιο έως τον έφηβο! Προσαρμόστε το στις επιθυμίες του παιδιού σας.
 • Αυτό το υπέροχο και συναρπαστικό κρεβάτι περιπέτειας αποτελεί εγγύηση για πολλή διασκέδαση. Στον κάτω όροφο θα βρείτε ένα ζεστό και ασφαλές μέρος για ύπνο και στον πάνω όροφο θα βρείτε το πατάρι παιχνιδιού, ένα ωραίο μέρος για να ξεκουραστείτε. Δεν επιτρέπονται οι γονείς :D. Τα παιδιά ηλικίας 3 ετών είναι ήδη κατάλληλα για να μεταβούν στο "My Hangout". Με...
 • Ετοιμος για παιχνίδι; Αυτό δεν είναι δεντρόσπιτο για τον κήπο, αλλά για την κρεβατοκάμαρά σας! Ζεστό σαν τη δική σας καλύβα, και μάλιστα φαίνεται ότι το κάνατε μόνοι σας! Αυτή η έκδοση έχει ακόμη μια σκάλα με σχοινιά, οπότε απλά φαίνεται ότι ζείτε στην ύπαιθρο. Η συμπεριλαμβανόμενη μπάρα ασφαλείας, δίνει στο παιδί σας έναν καλό και ασφαλή ύπνο.
 • Εάν σας αρέσει το Treehouse εντελώς κλειστό, έχουμε αυτή την έκδοση του κρεβατιού, με ένα πρόσθετο παράθυρο και μερικά επιπλέον panel οροφής. Τα μείγματα χρωμάτων δίνουν στο κρεβάτι Treehouse μια τραχιά και χειροποίητη εμφάνιση.
 • Ετοιμος για παιχνίδι; Αυτό δεν είναι δεντρόσπιτο για τον κήπο, αλλά για την κρεβατοκάμαρά σας! Ζεστό σαν τη δική σας καλύβα, και μάλιστα φαίνεται ότι το κάνατε μόνοι σας! Αυτή η έκδοση έχει ακόμη μια σκάλα με σχοινιά, οπότε απλά φαίνεται ότι ζείτε στην ύπαιθρο. Η συμπεριλαμβανόμενη μπάρα ασφαλείας, δίνει στο παιδί σας έναν καλό και ασφαλή ύπνο.
 • Αυτό το βασικό κρεβάτι με μέγεθος στρώματος 90x200 ταιριάζει ιδανικά για εφήβους. Η διαφορά του με το βασικό κρεβάτι 610/6101, είναι ότι δεν έχει πίσω πλάτη ωστε με αυτόν τον τρόπο να είναι εύκολο να τοποθετήσετε το κρεβάτι στη μέση του δωματίου, με το κεφαλάρι στον τοίχο.
 • Επίσης, στα μικρά κορίτσια τους αρέσει να νοιώθουν οτι έχουν το δικό τους σπίτι. Η καλύβα Silversparkle είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Χαλαρώνοντας, παίζοντας ή διαβάζοντας στο δικό τους σπίτι. Αυτή η ημίψηλη έκδοση του Silversparkle δίνει κάποιο χώρο κάτω από το κρεβάτι για να παίξει, ή να χρησιμοποιήσετε το χώρο για έναν φίλο να κοιμηθεί....
 • Εάν τοποθετήσετε ένα πλαίσιο 4 κολόνων πάνω από το βασικό κρεβάτι, θα δημιουργήσετε αυτό το υπέροχο κρεβάτι με θόλο.
 • Μεσαίο κρεβάτι με πολλές δυνατότητες. Κάτω από το κρεβάτι μπορείτε να έχετε πολλές περιπέτειες με τους φίλους σας και στην κορυφή έχετε το κρεβάτι με ουρανό! Αυτό σας δίνει ένα άνετο μέρος για να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε.
 • Επίσης, στα μικρά κορίτσια τους αρέσει να νοιώθουν οτι έχουν το δικό τους σπίτι. Η καλύβα Silversparkle είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Χαλαρώνοντας, παίζοντας ή διαβάζοντας στο δικό τους σπίτι. Αυτή η βασική έκδοση του Silversparkle δίνει κάποιο χώρο κάτω από το κρεβάτι για να παίξει, ή να χρησιμοποιήσετε το χώρο για έναν φίλο να κοιμηθεί....
 • Υπέροχο κρεβάτι με ουρανό σε πλάτος 120 εκ. Τοποθετήστε το όπως ακριβώς είναι και κρεμάστε τoν ονειρικό θόλο για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης.
 • Αυτό το βασικό κρεβάτι με μέγεθος στρώματος 120x200 είναι ένα μεγάλο κρεβάτι για εφήβους. Αυτό το βασικό κρεβάτι έχει σε σύγκριση με το βασικό κρεβάτι 610/6101 δεν έχει "πλάτη". Με αυτόν τον τρόπο είναι εύκολο να τοποθετήσετε το κρεβάτι στη μέση του δωματίου, με το κεφαλάρι στον τοίχο.
Εμφάνιση 1 - 25 από 25 προιόντα

Είδατε πρόσφατα

Κανένα προιόν

Menu

Top