MY HANGOUT BUNKBED 

my-hangout_sI45Dxx.jpg

 

"Αυτό το απόγευμα στις 3 ραντεβού στο Hangout! Ποιος ξέρει τον παρασύνθημα;" Το κρεβάτι περιπέτειας Hangout ανοίγει για τα μικρά και μεγάλα παιδιά με άφθονο χώρο για παιχνίδια φαντασίας, ζεστές ώρες ανάγνωσης και αναζωογονητικό ύπνο σε ένα άνετο κρεβάτι. Το Hangout είναι σαν ένα μικρό διαμέρισμα, με δύο ορόφους, στο δικό σας υπνοδωμάτιο. Η πρόσθετη μεγάλη, πλαινή τοποθετημένη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο με μικρά παράθυρα (χωρίς γυαλί), τα οποία μπορούν να ανοίγουν προς τα έξω. Το κρεβάτι έχει κλειστό μέτωπο με είσοδο στη μέση. Κάτω από το κρεβάτι θα έχετε τη θέση για ένα συρτάρι κρεβατιού με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Αξεσουάρ όπως το κρεμαστό κουτί στο μπροστινό μέρος του κρεβατιού με χώρο για τους σημαντικότερους θησαυρούς και ένα γάντζο με άγκιστρο για το χέρι, ολοκληρώνουν το Hangout σας. Με ένα μειωτήρα μεγέθους κλίνης κάτω από την εσωτερική σκάλα το παιδί σας μπορεί ήδη να κοιμάται και να παίζει σε αυτό το κρεβάτι από την ηλικία των 3 ετών.

Εμφάνιση 1 - 17 από 17 προιόντα
 • Αυτό το εκπληκτικό κρεβάτι, Hangout, γίνεται σαν κουκέτα. Το παραπάνω κρεβάτι είναι επίσης εφοδιασμένο με τάβλες, ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε 2 σε αυτό το μοντέρνο κρεβάτι. Φτάνετε στο πάνω κρεβάτι με την εξωτερική σκάλα, τοποθετημένη στο άκρο κεφαλής / ποδιού του κρεβατιού.Ας ξεκινήσει η διασκέδαση!
 • Μια σύγχρονη λάμπα κλιπ που ταιριάζει στα διάφορα δωμάτια των παιδιών. Απλά "πιάστε" την εκεί όπου χρειάζεται λίγο φως. Στο κρεβάτι, κάτω από το ημι-ψηλό κρεβάτι, ή απλά στο γραφείο σας. 40W μέγιστο.
 • Κάναμε αυτό το πτυσσόμενο στρώμα σε μια ειδική διάσταση, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μειωτήρας μεγέθους κρεβατιού. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να παραλείψετε να αγοράσετε ένα κατώτερο κρεβάτι και αφήστε το παιδί σας να κοιμηθεί σε ένα "μεγάλο" κρεβάτι ήδη από την ηλικία των 3. Επίσης, αυτό το πτυσσόμενο στρώμα είναι ένα τέλειο χαλάκι...
 • Είστε ένας πραγματικός κατασκευαστής καμπίνων. Και αν είστε έτοιμοι μπορείτε να κοιμηθείτε κάτω από αυτό το ωραίο και μαλακό πάπλωμα.Είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι και δοκιμασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές  Ökotex 100
 • Αυτά τα χαρούμενα πτερωτά πτηνά θα σας κρατήσουν συντροφιά όταν πέσετε για ύπνο. Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι και δοκιμασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές  Ökotex 100
 • Ειδικά για το ψηλότερο κρεβάτι, θα σας αρέσει κάποια μικρή αποθήκη δίπλα στο κρεβάτι. Αυτό το κουτί χωρίζεται σε 3 τμήματα, οπότε υπάρχει χώρος για βιβλία, ipads ή ένα ποτήρι νερό. Μια άλλη καλή λύση είναι να το κρεμάσετε στον τοίχο καθώς το έπιπλο έχει την υποδομή.
 • Πολύ καλή και ανθεκτική ντουλάπα, με προσαρμοσμένο βάθος (53cm), που σημαίνει ότι δεν θα πάρει περιττό χώρο στα παιδικά δωμάτια, όπου ο χώρος είναι συχνά περιορισμένος. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος για να αποθηκεύσετε όλα τα ρούχα των παιδιών σας! Τα ράφια μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικά ύψη και οι πόρτες είναι εξοπλισμένες με μηχανισμό...
 • Έχετε ένα μικρό δωμάτιο; Αλλά θέλετε να βρείτε μια θέση για όλα τα βιβλία σας; Αυτό το bookrack είναι η λύση. Κρεμάστε το χαμηλά, ώστε το παιδί σας να μπορεί να επιλέξει ποιο βιβλίο πρέπει να διαβαστεί πριν από τον ύπνο.
 • Ένα βασικό στρώμα που είναι άνετο, αποτελούμενο από έναν πυρήνα αφρώδους πολυαιθέρα υψηλής ποιότητας 5 ζωνών. Αυτές οι ζώνες παρέχουν καλή υποστήριξη σώματος. Το στρώμα έχει αντι-αλλεργιογόνο κάλυμμα υψηλής ποιότητας, επιβραδυντικό πυρκαγιάς με φερμουάρ τριών όψεων. Το κάλυμμα μπορεί να πλυθεί στους 40 ° C. Συνολικό ύψος 15 cm. Αυτό το στρώμα είναι...
 • Όταν θέλετε να τοποθετήσετε το κρεβάτι "My Hangout" σε ένα δωμάτιο με ύψος οροφής μεταξύ 235 και 250 cm, σας συνιστούμε να τοποθετήσετε αυτήν την κατασκευή ασφαλείας πάνω από την οροφή. Αυτό εμποδίζει τα παιδιά να κολλήσουν μεταξύ της οροφής και της οροφής του Hangout.
 • Θέλετε να έχετε επιπλέον ευκαιρίες παιχνιδιού ή θέλετε να φτιάξετε μια κουκέτα για το My Hangout; Προσθέστε αυτήν τη σκάλα στο προσκέφαλο ή στο κάτω μέρος.
 • Για τα μικρά παιχνίδια και άλλα πράγματα, έχουμε κάποια χρήσιμα συρτάρια για να βάλετε στις βιβλιοθήκες. Τώρα μπορείτε εύκολα να βρείτε τα παιχνίδια σας!
 • Κάτω από το κρεβάτι είναι ένας ιδανικός χώρος αποθήκευσης, διότι διαφορετικά αυτός ο χώρος δεν θα χρησιμοποιηθεί. Κάτω από το βασικό κρεβάτι LIFETIME υπάρχει χώρος για 1 μεγάλο συρτάρι κρεβάτιου. Είναι επίσης δυνατό να φτιάξετε ένα επιπλέον κρεβάτι από αυτό το συρτάρι! Τοποθετήστε τις τάβλες κρεβατιού, κωδ. 151, και το ειδικό στρώμα κωδ. 700.
 • Κάναμε αυτό το πτυσσόμενο στρώμα σε μια ειδική διάσταση, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μειωτήρας μεγέθους κρεβατιού. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να παραλείψετε να αγοράσετε ένα κατώτερο κρεβάτι και αφήστε το παιδί σας να κοιμηθεί σε ένα "μεγάλο" κρεβάτι ήδη από την ηλικία των 3. Επίσης, αυτό το πτυσσόμενο στρώμα είναι ένα τέλειο χαλάκι...
 • Καθαρίστε το δωμάτιό σας με αυτή τη βολική βιβλιοθήκη. Πολλά μέρη για παιχνίδια, βιβλία και πολλά άλλα. Οι πόρτες και τα συρτάρια είναι επίσης διαθέσιμα, ακόμη και σε διαφορετικά χρώματα.
 • Δημιουργήθηκε για να μπορεί να παίξει, να μάθει και να διασκεδάσει. Σε αυτό το αστείο σχήμα τριφυλλιού το παιδί σας μπορεί να ζωγραφίσει, να διαβάσει ή να παίξει με τα παιχνίδια του.
 • Δημιουργήθηκε για να παίξει, να μάθει και να διασκεδάσει. Το αστείο σκαμπό σε σχήμα τριφυλλιού δίνει στο παιδί σας μια σταθερή θέση.
Εμφάνιση 1 - 17 από 17 προιόντα

Είδατε πρόσφατα

Κανένα προιόν

Menu

Top